Recepten met Stro Aardbeien

Recepten

met Stro Aardbeien

Geflambeerde-aardbeien

Geflambeerde Stro Aardbeien

Eten doe je voor een groot deel met je ogen. Een mooi uitziend gerecht prikkelt de zintuigen en nodigt uit tot eten. Iets wat de Deense topchefkok Mikkel Karstad als geen ander heeft begrepen. In dit recept flambeer je de zoete aardbeien met…

Bekijk dit recept

Aardbeien Kruimeltaart

Met deze feestelijke aardbeientaart vier je de lente! Het romige van de mascarpone combineert goed met de zoetzure smaak van aardbeien en de krokante taartbodem. Maak ‘m af met wat verse muntblaadjes en serveer meteen.

Bekijk dit recept

Aardbei-Balsamico Pizza met kip, zoete ui en bacon

Aardbei-Balsamico is heerlijk bij salades, maar ook een verrassende smaakcombinatie in deze pizza met kip, zoete ui en bacon!

Bekijk dit recept

Glutenvrije Aardbei-Kokos Taart

Deze taart is bijna, maar net niet, te mooi om op te eten. Gebruik het liefst kleine aardbeien; laat de kroontjes zitten aan de exemplaren die je ter versiering gebruikt.

Bekijk dit recept

Panna Cotta met Aardbei en Vanille

Deze pannacotta maak je ’s middags, want hij moet zeker 4 uur opstijven in de koelkast. Serveer hem met Stro Aardbeien en friszoete Stro Aardbeiensaus.

Bekijk dit recept

Aardbeien Tompoucen

Een heerlijke smeuïge aardbeienvulling tussen twee krokante bladerdeeg koekjes. Niet voor niets een Nederlandse klassieker!

Bekijk dit recept