Geflambeerde Stro Aardbeien
Eten doe je voor een groot deel met je ogen. Een mooi uitziend gerecht prikkelt de zintuigen en nodigt uit tot eten. Iets wat de Deense topchefkok Mikkel Karstad als geen ander heeft begrepen. In dit recept flambeer je de zoete aardbeien met…
Aardbeien Kruimeltaart
Met deze feestelijke aardbeientaart vier je de lente! Het romige van de mascarpone combineert goed met de zoetzure smaak van aardbeien en de krokante taartbodem. Maak ‘m af met wat verse muntblaadjes en serveer meteen.
Aardbei-Balsamico Pizza met kip, zoete ui en bacon
Aardbei-Balsamico is heerlijk bij salades, maar ook een verrassende smaakcombinatie in deze pizza met kip, zoete ui en bacon!
Glutenvrije Aardbei-Kokos Taart
Deze taart is bijna, maar net niet, te mooi om op te eten. Gebruik het liefst kleine aardbeien; laat de kroontjes zitten aan de exemplaren die je ter versiering gebruikt.
Panna Cotta met Aardbei en Vanille
Deze pannacotta maak je ’s middags, want hij moet zeker 4 uur opstijven in de koelkast. Serveer hem met Stro Aardbeien en friszoete Stro Aardbeiensaus.
Aardbeien Tompoucen
Een heerlijke smeuïge aardbeienvulling tussen twee krokante bladerdeeg koekjes. Niet voor niets een Nederlandse klassieker!